Følgere

Populære innlegg

onsdag 9. november 2011

Adopsjonsforum og Gudim nekter å oppfylle statens krav!

Adopsjonsforum er pålagt å informere om adopsjon i tråd med norsk lov, som et vilkår for statens tillatelse til å drive sin virksomhet. Det har Adopsjonsforum/Gudim aldri gjort.
De foretrekker løgnpropaganda og usannhet om norsk adopsjonsrett for å tjene mest mulig penger og lure til seg uvitende lukrative kunder.
Adopsjonskjeltringen Gudim slår til igjen

Adopsjonsforum og Gudim har skaffet seg redaktørfunksjonen på Sol's debatt side om adopsjon + moderatorfunksjonen. Dette ble avslørt av ALF nylig. Makta brukes bevisst til å styrke inntektene til AF, slik at alt ufordelaktig for AF og Gudim slettes. "Brysomme" deltagere på debattsiden utestenges.
Sol synes dette er OK.

I det siste har AF slettet alle innlegg fra Gudim hvor han på det groveste injuriert debattanter som opererer under fullt navn for å gjøre et varslet søksmål med krav om mortifikasjon vanskelig. (Bevisforspillelse)
En adopsjonskjeltring er nok troende til det meste.

Gudim er bedt om å svare på to enkle spørsmål som han og Adopsjonsforum må asvare på om de i det hele tatt skal ha noen troverdighet:

"To enkle spørsmål Gudim
Av Brenda Jaskola den 09/11/2011 - 07:22
12
Påstår du at sivile dommer i giverlandene er rettskraftige i Norge?

Kan du gi de etiopisk-fødte adopterte i Norge hver sin garanti for at de IKKE er ulovlig tatt bort fra sine etiopiske foreldre?"


Gudim har for vane IKKE å svare på spørsmål han ikke liker, og vil åpenbart ikke svare på disse to enkle spørsmålene.


Minner om Adoptertes Landsforening som er tilbake på banen Gudim og Adopsjonsforum mener å ha enerett til å være på: Det norske adopsjonsinstuttet.

En bane hvor adopterte og deres opphavsforeldre ikke skal ha noe å si, og holde kjeft.

http://adoptertes-landsforening.blogspot.com/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar