Følgere

Populære innlegg

tirsdag 10. april 2012

Adopterte verden over reagerer

I Norge lever man i den tro at adopterte er slik de fremstår i media: Happy, trygge på seg selv,vellykkede

Mange voksne adopterte er godt utdannet, kunnskapsrike og bevisste. Bedre enn sine aforeldre svært oft.e.Stadig flere voksne adopterte reagerer på alle løgner usannheter som råder om adopsjon og adopterte, spesielt fabrikkerte løgner som adopsjonindustrien er så ivrige på å fabrikkere for å kunne drive med denne famøse og lukrative virksomheten.

Internett er blitt en den viktige arenaen for voksne adopterte som vil ha en forandring oh slutt på eneveldet til profittørene adopsjonindustrien er blitt til i løpet av få tiår.En industri som ikke er bedre for andre enn dem selv.

Minst av alt barna og disses rette foreldre.Stadig oftere ikke heller for barnekjøperne, eller adoptivforeldrene som de kaller seg eller bare "foreldre" Stadig flere adopanter har innsett og forstått skandalen den kyniske industrien produserer mot god betaling, og står side om side med de reagerende adopterte.


I løpet av noen månederpå internett, har fått en bred kontaktflate med verdens mest ansvarlige, kunnskapsrike,bevissteog engasjerte adopterte og adoptivforeldre - og- opprinnelige mødre og fedre via facebook : Løgnene avsløres i et rasende tempo og den stygge brutale sannheten får et ansikt og navn.

I Norge er ansiktet og navnet Øystein Gudim,og Morten stephansen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar