Følgere

Populære innlegg

søndag 10. mai 2009

Adopsjonstilhengeren Cathrine Sandnes

Merk: Cathrine Sandnes ble gjort oppmerksom på at dette ble publisert på denne bloggen slik at hun skulle få anledning til kommentarer. Hun valgte å la det bli publisert og bli stående uimotsagt, så det skrevne har nå fått status om akseptert av Cathrine Sandnes. (Tilført 28.8.2009)


Adopsjonstilhenger i norsk kledning.

I Dagbladet 2006 kommer den kjente samfunnsaktøren og importadopte koreanskfødte Cathtrine Sandnes med en viktig erklæring:" Jeg er veldig tilhenger av adopsjon, jeg synes det er en fantastisk ting."


I realiteten sier hun intet om hva slags adopsjon hun er veldig tilhenger av og heller ikke hva som er så fantastisk med den. Man må vel gå utifra at det er den adopsjonstypen hun ble påført av norske barneimportører og den norske stat, hun er så veldig tilhenger av. At det er en fantastisk ting, er det neppe noen tvil om, selv om hun ikke gir utsagnet noe som helst innhold.

I Dagsavisen 25.7.2004 skriver Sandnes: "Derimot er det lett å svare på spørsmålet om jeg ville råde mennesker til å adoptere fra utenlandet. Selvsagt ville jeg det."

I følge Likestillingsombudet i 2004, skal Cathrine Sandnes også mene at homoadopsjon "er bra".  Likestillingsdirektøren hevder Cathtrine Sandnes har uttalt at "adoptivbarn er norske barn." !???

Cathrine Sandnes koste seg stort over å få henge ut Tore Strømøy på beste sendetid i NRK TV ved sine tøvete argumenter og sitt forsvar for statens barneimport at utenlandske fargede foreldres barn.

Hva står denne damen egentlig for?

Cathrine Sandnes evner til å servere meningsløse og verdiløse floskler om adopsjon, er det vel få importadopterte som kan måle seg med.


Er du, Cathrine Sandnes, tilhenger av norsk barnehandel? Illegale adopsjoner? Norsk barnebortføring av forsvarsløse ikkevestlige mødres barn? Norsk adopsjonskriminalitet? Et norsk statlig korrupt adopsjonsregime? Adopsjoner som kun varer til ungen er 14 år gamle? At adopterte ikke skal ha mulighet til å få opplysninger om sine opprinnelige foreldre. At du står oppført i den norske stats folkeregister som det norske ekteparet Sandnes egenfødte barn? - For å nevne noe.

La gå at du som de aller fleste adopterte i ung alder fant din overlevelsesstrategi etter at du var bragt i et avhengighetsforhold i et fremmed land, blant fremmede og med all sannsynlighet i strid med en rekke norske lover.

- Er det noe en norsk sentral samfunnsaktør skal være tilhenger av?
- Hva med alle de som ikke har det i seg å finne en slik overlevelsesstrategi og har evner og vilje til å gjennomføre den?
- Skal en importadoptert være avhengig fra de er 14 år gamle å finne noen som vil adoptere en slik at man kan klare seg til man er blitt voksen?
- Er det slik at barn av ikkevestlig opprinnelse er skapt til å klare seg uten foreldre når de er blitt 14 år gamle?

Hvis du, Catrhine Sandnes, er ditt samfunnansvar bevisst når det kommer til adopsjon og barn som påføres en adopsjon og et liv som adoptert her i landet, burde man da ikke forvente at du gir ditt fantastiske utsagn et innhold, en mening og en verdi?

- Jeg vil mene det beste for de virkelige berørte av norsk adopsjonspraksis og -virksomhet, er at Cathrine Sandnes holder kjeft om adopsjon. - For barna, de adopterte og deres egentlige utenlandske foreldres skyld!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar